JAG VAKNAR KLOCKAN FEM

Ligger i sängen och myser nu, har sån sjuk träningsverk sen igår.. Skulle vara en lugn träning men det visa sig att det inte var de :) Men bra deåh!
Var till Bollnäs och gjorde pass idag, sen skulle jag ha vart med emma men blev inget av med de för vi kom hem så sent. Men i morron ska jag till henne iallafall och mysa lite med tjejerna! :)
Ska väll kika det sista nuja sen ska jag soooova! :D pusss




I just don't want to miss you tonight

Felicia kom nyss , så hon är nere och duschar medans jag sitter vid datan. Får se vad vi hittar på ikväll, blir nog bara tv/film. Men i morron ska vi spendera dagen på badhuset! :)

I was thinkin about him, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who he come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.  ♥




IN YOUR FACE

Dagens klädsel:



Sitter bara vid datan nu och väntar på bussen men ska väll städa lite innan jag drar. Behövs, och så får jag ju finbesök idag ;) pussshej!

godnatt

Kryper ner i sängen nu och försöker sova lite. Godnatt :)

--#--

Ligger i sängen nu och myser lite, försöker få in lite matte i huvve också men det går lite segt! Men man är väll van. Idag har jag sökt skola iallafall:

Val 1: Estet i Söderhamn
Val 2: Frisör i Gävle på Polhem
Val 3: Frisöt i Gävle Jhon Bauer
Känns lite nervöst men nu har jag gjort de och nu äre bara åh vänta :)
I morron kommer felicia och ska sova här, för på onsdag har vi friluftsdag och hon & jag ska bada, kommer nog bli bra de! pussshej:)





NOTHING IS RIGHT

Sitter hos syrran nu, sov här inatt. Kom till henne vid 10, hade vart och kika på innebandy med Emmsan :) Så fick skjuts hem till stan. Väldigt mysigt hade vi! Vakna i morse med att Lilly-Marie låg och peta på mig, så där låg vi i sängn och myste medans Verran sov. Nu ska vi upp på badhuset och ha lite baby-sim sen ska jag hem och fixa mig lite för trevligheter ikväll! :)


pusss

MIN EGEN VÄG

Åh vad skönt med fredag i morgon, känns verkligen att det behövs. Sitter och lyssnar på lite musik och myser i sängen bara. I morron ska jag till Bollnäs efter skolan och göra i ordning pass sen på kvällen ska jag vara med emmsan, ska väll till ljusne och kika på innebandy äre väll tänkt.
see yaa



BLACK AND WHITE

Jahaja, nu är man sjuk igen.. Känns inte bra dehäre. Nu hostar jag som en galning och får ligga i sängen resten av dagen. Skulle ha vart med Elin men verkar inte bli så..

Får se vad jag hittar på idag då, blir väll film eller nått liknande! Lika som i måndas.. Ska väll försöka sova nu jag också en sväng! pusss





IT DOES NOT MATTER

Ni kanske ser att jag har hållt på med designen, emmsan som har hjälpt mig. Själv kan jag ingenting om detdär ;p

Gick till emma efter skolan idag, men först gick jag med elin en sväng på stan innan bussen gick men jag missa den så jag köpte med mig mackor och gick hem till emma. Så vi satt och kika på film och tjocka i oss!
Känns verkligen att jag behöver lov nu.. Är så jävla trött och har ingen lust med nånting längre.. Känns inte så kul.
I morron blire skola igen sen får vi se om jag är med på träningen eller inte.. men tror inte de. Har fortfarande ont i hallsen och snorig.
pusss


COMING HOME

Godmorgon! Sitter och lyssnar lite på musik och letar efter kläder, som nu ska vara så jävla svårt.. Aja jag är ju van. Ska faktist till skolan idag också, känns lite skönt dä med faktist. Orkar inte sitta hemma och ruttna för mig själv!

Ska leta fram nånting nu innan det slutar med att jag går naken.. (eller inte..)




PICTURES



sick, tired and generally bored

Sitter vid datan bara och mixar lite med bilder. Har inget annat vettigt för mig satt. Har bara vart hemma idag så jag har inte så mycket att skriva om. Är sjuk sååå, men i morron ska jag nog till skolan igen.
Hade verkligen ingen röst i morse men nu är den tbx! :)
hejhejj!!♥




varför....

...ska det vara så orättvist..? Fattar inte vad jag gör för fel.

Ligger i sängen och har nyss satt igång en film. Skulle ha vart på cup i gävle med laget men är sjukt förkyld, orkar inte äns gå upp. Men jag var där igår och det gick väll inte så bra.. Men hoppas det går bättre idag.
ses sen. hej.

ginatricot


i am red

Kände för ett inlägg nu, så jag skriver väll några rader :) Sitter och lyssnar på lite musik nu och försöker slappna av till nationella i morron... Men det går inte så vidare bra. Snart äre helg också, och det betyder att det är dags för cup. Får de hur det går för oss då, ska spela 5 matcher på lördag tror jag att det var. Sen 2 på söndag.


nothing else matters

Hej, jaa jag lever men har inte haft ork till att skriva här. Men hoppas inte det gör något för nu skriver jag iallafall! Var i skolan som vanligt idag, sen gick jag hem till Johanna och var med henne. Låg och kika på film gjorde vi och så.
Har nyss duschat, så ska väll krypa ner i sängen snart :)
Hade nationellt prov idag också i svenska, gick faktist riktigt bra, men nu är det bara det andra på torsdag som oroar mig...




in your ass

Känner att jag inte orkar hålla ögonen öppna nu.. Så jag
bär mig av till sängen och kryper ner. I morron blire träning
på kvällen, skönt! :)
ses i morron, pusss! :)





geme sommar nu ,!

fredakväll!!

Hello.
Väntar på att maten ska bli klar nu sen drar jag mig vidare till emma och spenderar en del av kvällen där! :) Kommer väll några med också. Trevlans! Sen drar vi ut på äventyr.
Har inte gjort så mycke idag, skolan och de :) pusss





?

Vet inte varför texten blir sådär cp..

dan innan fredag.

Hojjt!

Sitter vid datan nu, kom hem för snart en timme sen. Har vart hos emmsan , hon satt igång en film medans jag sov. Hihi sällan jag... Har väll inte gjort så mycket idag faktist. I morron blire rustkammarn troja för lite trevligheter men inget som är säkert. pusss




RSS 2.0